|
| | | Te gjitha tekstet e kengeve ketu te postohen :D | |
| |
| Autori | Mesazh |
|---|
Mr.VisarS AdministratoR/DesigneR

Numri i postimeve: 526 Age: 19 Vendi: kosovë Registration date: 26/09/2008
 | Titulli: Kosova E Pavarur - Vagabondi Mon Sep 29, 2008 9:40 pm | |
| Kosova E Pavarur - Vagabondi
Moj kosovë, moj nëna ime, ndonëse jam unë i mërguar, dashninë tënde zemra kurre s'ka me harrue !
sa e kem pritë kët ditë moj nanë, sa e kem pritë, sa e kem prit ! për kosovën republikë, republikë, republikë ! sot po hedh vallen shqiptari sa e kem pritë, sa e kem pritë ! krah për me ahtisarin sa e kem pritë, erdhë kjo ditë, erdhë kjo ditë !
viti 2008, n`kosovë për vizitë, o sa t`kemi pritë me të pa ty republikë shumë të paska hije ky petku i lirisë,
o perla e ballkanit
tash vete e zonja shpie!
u desh rrugë e gjat me mberrit këtu ku jena, me pas kto që kena shqipen me dy krena, Ëndrra e çdo shqiptari, është ëndrra e rugovës,
nuk ka kompromis
pavarsi te plote kosoves!
kosova është e jona, ç`është e jona, është e jona rri matanë urës mos hajde nga kto zona. ne nuk jena shtet i ri po me i vjetri që ka ballkani, dëshmitar roman e grek , e sulltan mbas sulltani. ju zbritet nga karpatet se ju perzuri rusia, ne vendali ne shekuj, e na përzutë nga shpia. qen na vrave e na preve tu fillu nga plaku e deri te femija, plagë që nuk shërohet, t'kalojnë vite me mijra, por ju kishit bo më shumë po të mos ish per ameriken, me bomba t’kordinume jua u niu bytha friken! e këndej nga ana tjetër ja patë zemrën shqiptarit, ja lumsha uck-se,ju a dha plumbin mu te balli, qen,barbare bejne gjëra të dëshpërume, na kishin fut në kthetra e s'donit me na lëshue, ate q`ëndërrojnë ata është e shume e harrume, teori e gabume jugosllavia e skadume. ne do vazhdojm përpara veq per hir të brezit të ri, ajo që më ndodhi mua të mos i ndodh atij, do ti tregojme ku jena & gjithashtu dhe nga erdhëm, o sa rrugë e dhimshme, kujtimet fusin tmerrin. nuk i harrojmë ne jo vujtjet, mundimet, vrasjet, përdhunimet grabitjet, kërcënimet, varret masive, vrasjen e mijëra fëmijëve :: para syve të botës e bota shumë naive. nuk e harrojmë ne jo lotë e sakrifica, masakër, makabër, shënjestra sot drenica. ekzekutim barbar, nga i fundit tek i pari, pjesëtar të gjithë familjes me to adem jasharin, me to adem jashari, figurë e rrallë shqiptari, dha shembullin i pari, me zjarr luftohet zjarri, e mbrojti me jetë të vet ate që na e lan të parët kosovë të pavarur kosovë për kosovarët, historia është e zezë, po ne do të tolerojmë, dhuna veq po erdhi, se ne s`po e kërkojm, ajo që dojm tani, është paqe,harmoni. rugova nga parajsa po gëzon si unë e ti, po të ishte këtu me ne a do ta kishte shallin? e dimë pse e mbante e dimë ku e kishte hallin, me siguri se do ta hiqte tash që erdh kjo ditë
o nënë sa kemi prit, kosova republike!
sot po hedh vallen shqiptari sa e kem pritë, sa e kem pritë ! krah për me ahtisarin sa e kem pritë, erdhë kjo ditë, erdhë kjo ditë ! |
|  | | Mr.VisarS AdministratoR/DesigneR

| Titulli: Bujar Qamili - Zera Ne Fund Te Detit Mon Sep 29, 2008 9:41 pm | |
| Zerat e tmerruar, hapen neper nate Deti eshte terbuar, ne dallge e shtrengate Po ikin te rinjte, neper naten n'terr Toka i ka rrit, deti po i merr
Po ikin te rinjte, neper naten n'terr Toka i ka rrit, deti po i merr
..
Det o i pameshirshem, i mallkuar det Deshen jete me te mire, ti vdekjen u jep Vala jote e ftohte o det i pabese A se c’ja keputi cdo deshire e shprese.
A se c’ja keputi cdo deshire e shprese.
Fati per t’iu dale, udhetojne permbi ender Baba bashke me djale, nusja bashke me dhender Kur nga mesi detit, u flasin femijet Ne po na vjen vdekja, ju mos u merzit
Kur nga mesi detit, u flasin femijet Ne po na vjen vdekja, ju mos u merzit
Det o i pameshirshem, i mallkuar det Deshen jete me te mire, ti vdekjen u jep Vala jote e ftohte o det i pabese A se c’ja keputi cdo deshire e shprese.
A se c’ja keputi cdo deshire e shprese.
o more det i kalter cke qe sot po nxin Ty ti lame femijet ne duar ti po i perbin o more det deti i rral paske zemer hekur Ne ti dhame femijet gjalle e ti na i kthen te vdekun
o more det deti i rral paske zemer hekur Ne ti dhamefemijet gjalle e ti na i kthen te vdekun
A se c’ja keputi cdo deshire e shprese. |

| Titulli: Meda-Vdis Mon Sep 29, 2008 9:42 pm | |
| Ti zgjohesh nga gjumi tuj mendu per mu dhe prap mirmengjesi tjeter kujt i thu si shum net te tjera mbrem ke qar me lot qka kan ne zemra njerzit e din veq nje zotÂ
ref: Vdis o vdis vdis e mos fal puthje pa dashni se ma mir eshte zemra me u ban hi ma mir eshte me ik nga kjo bot me rrena se me than qka sta thot zemraÂ
Me thot vjen ngadal I mbyll syt e thu prap naten e mir tjeter kujt I thu edhe sonte ondrrat na bashkon ket bot neser ku do jem e di veq ni zotÂ
ref: Vdis o vdis vdis e mos fal puthje pa dashni se ma mir eshte zemra me u ban hi ma mir eshte me ik nga kjo bot me rrena se me than qka sta thot zemra |

| Titulli: Poni - Shpirti Im Mon Sep 29, 2008 9:42 pm | |
| Edhe kur me thua jo te kam shpirt dhe kur ben sikur harron te kam shpirt dhe kur rrugen me tregon te kam shpirt kur me mer me perqafon te kam shpirt
Neper endrra torturohem nat per nat dhe mengjesve pa ty zgjohem dhe pa fat me ty zemren e kam humbur pergjithmone vetem ti me ben te lumtur e kupton
Ti ti je shpirti im ti je dielli im pse me fal trishtim ti ti je shpirti im ti je dielli im ti je loti im Ti ti je shpirti im ti je dielli im pse me fal trishtim ti ti je shpirti im
Ti ti je shpirti im ti je dielli im pse me fal trishtim ti ti je shpirti im ti je dielli im ti je loti im Ti ti je shpirti im ti je dielli im pse me fal trishtim ti ti je shpirti im
Edhe kur me thua jo te kam shpirt dhe kur ben sikur harron te kam shpirt, te kam shpirt, te kam shpirt |

| Titulli: Mahmut Ferati - Pavaresia Mon Sep 29, 2008 9:43 pm | |
| Qiftelin Sot Apo E Ngoni Ja Kan Ndrrue Telat E Vjeter N'tela T'ri Ma Mire M'shkon Zani Dojme Me Knu Nje Kang Tjeter
N'tela T'ri Ma Mire M'shkon Zani Dojme Me Knu Nje Kang Tjeter
Boll Kem Knu Kang Me Lot Un E Ti Moj Qifteli Nje Kange Gezimi Po e Knojme Sot Festen e Madhe Pavaresin
Nje Kange Gezimi Po e Knojme Sot Festen e Madhe Pavaresin
…
Ref: Ooh Kur Ma Mire S’esht Qiftelia I Knoj Me Zemer Kengt e Mia Kurr Me Gezim Se Sot Nuk Knova Pavaresin e Gzon Kosova
Kurr Me Gezim Se Sot Nuk Knova Oo Pavaresin e Gzon Kosova
…
Prej Ulqini E Prej Tirane Tuj Knu Bashk n’Prishtine i Ndjeva Kshtu Festojne Djemt e Nje Nane Knon Tetova E Knon Presheva
Kshtu Festojne Djemt e Nje Nane Knon Tetova E Knon Presheva
Plisin ne Krye E Altin Shok Kur Knojm Kenge e Kur Del Timi Djemt e Tu Gjith Bashk Moj Toke Dje Prej Zori e Sot Prej Gzimi
Djemt e Tu Gjith Bashk Moj Toke Dje Prej Zori e Sot Prej Gzimi
Ref: Ooh Kur Ma Mire S’esht Qiftelia I Knoj Me Zemer Kengt e Mia Kurr Me Gezim Se Sot Nuk Knova Pavaresin e Gzon Kosova
Kurr Me Gezim Se Sot Nuk Knova Oo Pavaresin e Gzon Kosova |

| Titulli: Meda - Festa e K0s0ves ..! Mon Sep 29, 2008 9:44 pm | |
| Heeej N'syte e nanes pash dy lot prej gezimit po qan sot sikur flasin lot ne faqe Heeej rrita djem per lufte e paqe
Bjeri bjeri qiftelise sot esht dita e pavaresis ndaq me thon ma tbukrin emer o thuj KOSOVE niher bre zemer
ref: Festoni festoni festen ma te madhe Shkupi & Tirana Prishtine hedhin vallen Festoni festoni festen e Kosoves sot bashkohen SHQIPET nga te rent e botes
...
Bini bini o tupana gjall i paska krejt djemt nana paska gzim e paska lot o na bashkon Kosova sot
ref: Festoni festoni festen ma te madhe Shkupi & Tirana Prishtine hedhin vallen Festoni festoni festen e Kosoves sot bashkohen SHQIPET nga te rent e botes
Festoni festoni festen ma te madhe Shkupi & Tirana Prishtine hedhin vallen Festoni festoni festen e Kosoves sot bashkohen SHQIPET nga te rent e botes |

| Titulli: Shkurte Fejza - Pavaresia Mon Sep 29, 2008 9:44 pm | |
| Heeej Ti na erdhe panvarsi lot e gjak ne ty jan shkri sa shum njerz me mall kan vdek edhe qel syte iu kan mbet sa shum trima kan luftu per kete dite qe jem tuj knu si shqiponje kan fluturu ty kosove ne kam t'kan pru per me dite krejt bota mbar O se n'kosove paska shqiptar
Heej oj kosove per ty po knojm a e din sa shum te knojm plot me gzim e lot tuj derdh me flamur sot t'kemi pshtjell sikur nuse t'kemi ba tan shqipnia don me t'pa don me t'pa e perhajr me t'than edhe doren me ta dhan me u bashku si kurr ma pare o perhajr qoft dhe ty moj nane
Heeej amanet mu ma kan lan baba plak sa ishte gjall kur te vjen edhe kjo dite ti te vorri du me m'ardh me m'dal njeher per ball permbi dhe qe mu m'kan nxan me ma vnu plisin e bardhe e ni gote per plot raki qe kurr n'goj nuk e kam shti me ma derdh mbi dhe te zi me festu bashk me ty o per kosove e per shqipni |

| Titulli: Adelina - Trimit Tim Mon Sep 29, 2008 9:45 pm | |
| Ooj toka e Kosoves oo a i dole hakut Oo
Qaje Bjeshkë e sharit pabesi , me i miri djal ra per liri , u nxi djelli e hana qau baba vllau vajtoj nanaÂ
Ju bjeshket e nemuna me mu tradhtar vajtoni tradhetinë bekojeni trimin tim ...Â
vajtoni tradhetinë bekojeni trimin tim ...Â
Edhe une bajtoj u ba se na vran rinin ra dheu mbi dashnin Trimin e varosa amanetin e trimit tim .... |
|  | | PerpariMii Super/Moderator

Numri i postimeve: 95 Age: 26 Vendi: LipjaN CiTy Registration date: 29/09/2008
 | Titulli: Re: Te gjitha tekstet e kengeve ketu te postohen :D Sun Nov 02, 2008 4:29 pm | |
| Se harroj dot ate nate ce ne dy ishim bashke si harroj dot ato fjal ce mi the more djal. neper mendje i kujtoj fjalet ce me the kurr ne jet sdo ti harroj.
dashuria jon ka nje arome te mire sikur dy zemra ne dashuri. si nje flutur gjithmone fluturonte sa here dikush na shikonte me e malle dashuria jon u bente.
2.Neve te gjith na kane inat se jemi te lumtur me dashurine ce per njeni tjetrin mbajm . por neve nuk na interreson se njeri tjetrin shum e adhurojm. djalo un te ndjej , djalo un te dua dashuria jon kurr ska per te mbaruar . se ti je jeta ime kurr ne jete nuk kam me vujtur se ne zemren tende un jam futur.
Dhe kurr nuk kam per te dal edhe kur te vdes ne zemren tende un do te jem gjall , prandaj un te kam thene si dashurine ton kurr ne jete skam pare ndonje here. dashuria jon gjithmone do jetoj zemren dhe shpirtin ty un do ta dhuroj gjithmone ne zemrat e njeri tjetrit ne do te jetojme |

| Titulli: Re: Te gjitha tekstet e kengeve ketu te postohen :D Sun Nov 02, 2008 4:30 pm | |
| Oh baby cant you see I need you, come with me Something is telling me that you be the way I do I want you close to me My heart is telling me I hate the fact that I love you - I feel blue Even know Im not with you I always think about you lately I be going crazy, cause Im missing you
(refreni) Cant you see we were meant to be, baby I wanna be with you baby Oh baby cant you see I need you now
Now that I think about it The love and times we shared How can I make it right I just wanna go back again Theres something I can do Theres something I can say Dont make you change your mind Just let me know if I could stay Even know Im not with you I always think about you lately I be going crazy, cause Im missing you
(refreni) Cant you see we were meant to be, baby I wanna be with you baby Oh baby cant you see I need you now
Now when Im reminiscing of all the things we used to do I realize I still love you baby boo And Im waiting for you to come back To put my life back on the track The flashbacks of me and you together Make me wanna spend my life with you forever And ever and none make you run from me Baby Im here for eternity
(refreni) Cant you see we were meant to be, baby I wanna be with you baby Oh baby cant you see I need you now |

| Titulli: Re: Te gjitha tekstet e kengeve ketu te postohen :D Sun Nov 02, 2008 4:32 pm | |
| Albumi: Artisti: Mihrije Braha Tags:
Teksti i kenges:
Per qdo dit ne rruge Mos me ngacmo Axhami je e ndjehesh si hera
Je i ri e enderron Se se kupton As kur je real E as kur gabon
(refreni) Se per pak bota behet flak e flak Po po flak e flak Mos gabo djal e mos prek Une te djeg te djeg
Lun me jete e skuptoon Kur se don
Nje mije here une ty djal me ta than Jo jo kesht me mua nuk ban Mos gabo ti fjal e mos me prek Prekja ime ty te djeg te djeg
(refreni) Se per pak bota behet flak e flak Po po flak e flak Mos gabo djal e mos prek Une te djeg te djeg
Lun me jete e skuptoon Kur se don |
|  | | | | Te gjitha tekstet e kengeve ketu te postohen :D | |
|
| | Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |
|